Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Gårdagen i bilder
Vi hyrde bil igår eftersom det skulle åska och regna hela dagen. Vi tänkte att det då passade bra att åka iväg och upptäcka ön. Men det här med åska såg vi ingenting av så vi stannade vid Anthony Quinn bay - en underbar liten strand där vi la oss platta i varsin solsäng.
För att komma ner till stranden fick vi gå nerför en trappa.
 
Klockan 11,30 hade vi livesändning på Instagram - om Social Selling - och det körde vi från den här lilla dungen. Det gick superbra! Tack för bra WI-FI - annars hade det blivit jobbigt...
Vi tog lite bilder till en av våra kunder.
Och sen åkte vi till Lindos och drack färskpressad juice och däckade en liten stund på en bänk.
Jag och Anni körde Instagramgrejen och posade framför diverse väggar och dörrar.
Sen körde vi som i en racerbil hem eftersom jag och Mandy skulle ha telefonmöte med en kund klockan 17. Det slutade dock med att vi satt och flåsade en halvtimme i lobbyn eftersom kunden var försenad. Fail.
Och vet ni - nu är det helg. Vi har gått upp mellan 6 och 7 varje morgon för att hinna jobba undan men imorgon blir det sovmorgon. Vi kommer nog jobba en del ändå, men det är inte alls samma tempo som de andra dagarna. Det är heeeelg! 
Vi har det väldigt bra
Vi har börjat få in rutiner här på Rhodos och tänker att vi lätt hade kunnat flytta kontoret utomlands en del av året. Men det är ju det här med att barnen först och främst måste gå i skolan, och sen det här med att Mio måste vara på ett ställe där det finns neurokirurgi. Vi har testat Naxos en gång och det slutade med helikopterfärd till Athen. Det vill jag inte göra om!
 
Men vi har det bra som sagt... Vi börjar morgnarna vid sjutiden och sitter då i recpetionsområdet och jobbar undan i ungefär fyra, fem timmar. Sen blir det strandhäng några timmar för att sen gå tillbaka till receptionen och jobba en stund.
På kvällen äter vi på hotellet innan vi går ut och härjar. Härja i det här fallet innebär att vi som ett gäng pensionärer går ut redan vid 19-20-tiden, och när alla andra är på jakt efter restauranger så letar vi ställen att dricka drinkar på. Fel tajming eftersom många barer inte ens har öppnat men det gör inte oss nånting. Vi är mest ute efter att hänga med varandra. 
Häromkvällen var vi wild & crazy och var ute ända till 23,30 så då hann vi hänga på bargatan, som öppnar rätt sent. Planen är att vi på fredag kör all in eftersom vi kan vara mer eller mindre helt lediga på lördag. 
Rapport hemifrån säger att Mio mår bra. Halleluja! Tack för att han är bra just när jag är borta, det gör att jag kan njuta mycket mer.
Mamma på resa
Vi hade himla kul igår kväll. Vi hamnade i en bar och träffade på några 19-åriga killar som vi lurade i att jag var en mamma som var på resa med mina tre tonårsdöttrar (som är sjukt olika). Ni vet när man är trött och fnissig och går loss på ett sätt som bara är kul där och då. Ja men det var faktiskt sjukt kul. Det blir som sagt långa dagar här eftersom vi både vill hinna med att jobba, sola och gå ut och ha lite kul på kvällen. Hittills har vi inte varit på rummet mer än när vi har duschat eller sovit.
I morse började vi vårt arbetspass innan 7. Jag och Sanna skulle sammanställa en grej till en kund...
... sen hade vi telefonmöte med en annan.
Anni, som på den här bilden ser ut att vara så där härligt ledig (Men skenet bedrar ska ni veta) jobbade med att uppdatera i våra och våra kunders sociala kanaler. 
Hemma har insamlingen gått i mål. Över 300,000 kronor är insamlade till min älskade lilla Mio ♡ Hoppas så innerligt att undersökningarna i Tyskland kommer att ge oss ett svar. Tänk vad det skulle kunna göra skillnad för honom. Håller tummarna hårt! 
Jag kommer för evigt att vara MFF och deras supportrar samt ÖFK och deras supportrar tacksam! Hade jag varit på matchen och sett det här hade jag kastat mig dit och kramat allihopa. Vilken kärlek! Så fint att jag svimmar. Kan ni förstå? Shit alltså...
Btw... saknar mina små älsklingar där hemma ♡