Alexandra - en blogg om sociala medier & entreprenörskap

Utbildning i Sociala medier idag igen
Idag har jag utbildat igen. Som vanligt så handlade det om Sociala medier och content - det vill säga mina absoluta favoritämnen som jag skulle kunna prata om i sömnen. Jag känner mig så trygg i ämnet att jag nästan börjar bli rädd för att jag blir för bekväm. Det vill jag ju inte bli. Jag vill ständigt inspireras och lära av andra, och det finns alltid fler svar på vad bra content är. Bra content för mig är kanske inte bra content för dig, eller hur? Bra content för mig är när man känner att det finns en själ bakom det - det vill säga det får inte vara för polerat, perfekt och opersonligt - men ändå med hög kvalitet. Och så får det gärna sticka ut lite, eller vara kryddat med nån slags humor. 
Efter utbildningen så stack jag till kontoret för att köra livesändning på Instagram tillsammans med bästa gänget (Mama Said). Idag pratade vi om vår trendspaning för 2017. Den som jag skrev om här. 
Jag hann med ett spontanmöte också, som resulterade i att jag är bokad till ännu en utbildning, i ungefär samma ämne fast med mer fokus på LinkedIn. Idag låg fokuset mest på Facebook och Instagram. Det där är ju beroende på bransch. Det är så kul att utbilda så jag är alldeles lyrisk varje gång jag får en ny bokning. 
Eftersom jag delvis har varit hemma med en liten sjukling de senaste dagarna så tänkte jag nu sticka iväg och köra ett riktigt hårt och skönt träningspass. Shit vad det ska bli härligt! 
Vad hittar ni på idag?