Alexandra - en blogg om sociala medier & entreprenörskap

Till Stockholm, shuntomställning och diabetestrubbel
God morgon! Idag ska jag till Stockholm för att köra en utbildning i Sociala Medier. Eller själva utbildningen kör jag imorgon bitti men eftersom jag ska befinna mig i Sollentuna klockan 8,15 så åker jag upp redan i eftermiddag. Jag älskar att hålla i utbildningar och att föreläsa, speciellt när jag får mässa om det jag tycker är allra roligast (tillsammans med några andra saker visserligen) - nämligen Sociala medier och kommunikation. Det här med hur man kommunicerar och beter sig - det tycker jag är så otroligt intressant. Och egentligen så är det inte så att de sociala kanalerna direkt förändrar oss. Vi är ju de vi är och har som sagt ofta samma sätt att kommunicera på oavsett vart man är. Vi har gjort en del undersökningar och kommit fram till flera intressanta saker, till exempel vad man anser vara bra innehåll:
Nu behöver man förstås inte ha med alla de här grejerna, men det är något vi har sammanställt och som jag använder när jag föreläser eller utbildar. 
Men nu måste jag packa ihop mig här och sen väcka barnen. Hoppas, hoppas, hoppas att de båda är friska. Alvin var ju dålig igår men Mio var i skolan hela dagen. Så! Himla! Underbart! Vi ställde om shunten (igen) när vi var på sjukhuset häromdagen så nu hoppas vi (som vanligt) att han får vara bra ett tag. Diabetesen går fortfarande inte alls bra fast vi har börjat ge ganska mycket insulin på nätterna också. Att ge insulin på nätterna innebär att vi måste gå upp extra ofta så nu kommer jag tvingas vara ännu mer noga med att lägga mig tidigt. 
Fråga: Vad tycker ni är allra viktigast med en blogg? Alltså för att den ska vara intressant för er? Är det något av det som står i bilden? Eller nåt helt annat?
#1 - Anna

Jag tycker förstås det är intressant att läsa om din sons resa med diabetes då jag och dottern har det. Dottern är 14 år och har det också väldigt tufft nu med höga/låga blodsockervärden. Sen är jag modeintresserad så det är också intressant. Lite av varje helt enkelt😉.

Svar: Ja det kan jag förstå... Det ÄR skönt att höra om andra i samma situation, jag håller med!! :)
Alexandra

#2 - Caroline

Igenkänning och att den är personlig skulle jag säga. Och inte för tillrättalagd och ytlig, snark på sånt innehåll.

Svar: Håller med! Tack snälla för input :)
Alexandra