Alexandra - en blogg om sociala medier & entreprenörskap

Sociala medier och bot på grönt finger
Så. Nu har jag och Sanna kört utbildning och workshop om Sociala medier för ett nytt företag.
Jag älskar att kastas mellan branscher - igår caféer och konditorier, idag fastighetsmäklare. Det är lite det som är vår grej, att vi är duktiga på att sätta oss in i och förstå, dels branscherna och dels vad deras målgrupp går igång på för slags innehåll.  
Nästa steg i just den här processen är att göra en Sociala medier-strategi åt företaget. Vi har gjort en hel del såna men nu känner jag att vi skulle vilja hotta up layouten lite. Har ni koll på nån bra onlinetjänst där man kan göra snygga presentationer? Vi använder ofta KeyNote, men när det ska innehålla mycket text så är det ingen hit. Är ute efter en snygg mall... väldigt clean och väldigt snygg. Tips någon? 
Efter utbildningen rusade jag iväg och hämtade Alvin för att åka till vårdcentralen. De hade happy hour... höll jag på att säga... de hade öppen mottagning så att vi precis hann in och få hjälp med hans gröna lilla fingertopp, som hade blivit dubbelt så mycket grönt under dagen, innan de stängde. Bra! Nu är det fixat. Nu ska vi bara hålla koll så att det inte blir värre. 
Dagens bästa... ska jag berätta om sen ikväll :)