Alexandra - en blogg om sociala medier & entreprenörskap

Snart ska jag vara moderator igen
Att vara moderator passar mig väldigt bra eftersom jag är typ världsbäst på att hitta intressanta saker med folk. Jag är, på riktigt, intresserad av vad andra har att berätta och hur de jobbar så det är svinkul att stå på scenen hela dagen och få fråga och inspireras. Och snart är det dags, igen, för Internet i Fokus, där jag alltså är moderator. Internet i Fokus är en stor konferens om internet och media, och den bästa konferensen i Skåne skulle jag säga.
Jag kommer alltså vara huvudmoderator vilket innebär att jag presenterar alla gäster och även tar ett snack med dem efteråt, på scenen. I år har jag en panel till min hjälp, de kommer hjälpa till att ställa smarta frågor vilket är väldigt skönt. Ibland, om det är ämnen som jag inte alls behärskar, kan jag känna mig som en idiot och knappt veta vad jag ska fråga. Det brukar alltid lösa sig, jag är väldigt snabb och påhittig så hittills har det gått bra, men det är alltid lite pirrigt om jag inte förstår vad personen på scenen pratar om.
Men strunt i det nu. Jag har blivit intervjuad av David Klein, som driver den här konferensen. Om ni vill läsa den intervjun så kan ni göra det här.
#1 - Monica

Heja dig!!! ✊️✊️✊️❤❤❤