Alexandra - en blogg om sociala medier & entreprenörskap

Neeeej, det funkade inte... nu heller
Det blev en lång dag i fotbollshallen för mig och Alvin igår. Vi var där från 9-19 och jag fotade 30 matcher, vilket innebär att jag knäppte en sisådär 1500 bilder. Det är rätt svårt att fota fotbollsspelande personer (all cred till sportfotografer, de måste kunna se ett par sekunder in i framtiden) eftersom de rör sig precis heela tiden och man aldrig kan veta vad deras nästa move är. Och jag gillar mer att fota närbilder och ansiktsuttryck än en klunga barn bakifrån med en boll i mitten. En sån bild säger inte så mycket tycker jag.
För många såna här bilder känns... meningslöst (men jag vågar inte lägga upp närbilder i bloggen). På just den här bilden är det Alvin till höger och han är ok med att vara med ;)
Hur som helst... Mio klarade inte av Freestyle libren... vi som var så himla glada över att vi trodde att vi hade hittat ett bra knep i att ha en gasbinda under, så att klistret inte kommer direkt på huden. Men nope, det funkade inte. Igår fick han panik av sitt eksem som kliade så vi fick ta av den. Jag skrev ett inlägg i höstas om alla olika slags plåster och tejp som vi har provat - och tror faktiskt inte att vi har särskilt många kvar nu. 
Men vi ger det ett nytt försök idag. Idag testar vi ett helt annorlunda plåster att ha under, ett som vi har fått från en sjuksköterska på en avdelning där det är viktigt att alla kan använda plåstret. Så det kanske är bra för känslig hud tänker jag..? Vi får se. Önska oss lycka till!!