Alexandra - en blogg om sociala medier & entreprenörskap

Lördag
Jag tycker att det är så otroligt svårt att hitta på saker på helgerna. Är jag själv har jag inga som helst problem, då går jag antingen och tränar eller så drar jag igång nåt projekt här hemma. Men det är det här med att hitta på saker med barnen. Man kan inte alltid gå på stan eller till nåt lekland. Som de dessutom inte är särskilt roade av. Så idag bestämde vi bara att vi går ut. Bara ut liksom, utan några större planer. En bra grej är att sticka ut efter frukosten så att slutmålet, efter att man har gjort någonting, kan vara att äta lunch ute. Så gjorde vi idag. Vi åkte till Västra Hamnen och gick en runda. 
Vandrade omkring in en vass-skog...
 
... gick på "surfingbrädor"...
... och blev badsugna när vi såg den här vyn. Fast eftersom jag inte är en kallbadare så menar jag badsugen som i att det skulle vara en riktigt varm sommardag. 
Mio, som har varit sjuk i tre dagar (verkar ha varit en vanlig förkylning, than God!) var pigg och hängde med.
Sen har jag skrivit till grattis till Anni som fyller år och som är på andra sidan jorden. Om en månad kommer hon hem, och även om vi har det jättebra på kontorer så ska det bli så himla härligt att få tillbaka henne. Jag tycker att hon har varit borta väldigt länge och det ska bli kul att höra hur hon har haft det. Här var vi i Almedelan i en frisyr (ja jag då) som jag vill ha igen. Gillar den längden och färgen.
#1 - ISA

låter som det blev en bra lördag ändå ju! himla fin bild med havet där, tänk att ha sådana promenadvyer ;)

Svar: Ja det var heeelt underbart!! :)
Alexandra