Alexandra - en blogg om sociala medier & entreprenörskap

God morgon från Stockholm - dags för utbildning
God morgon från ett hotellrum med världens finaste utsikt. Jag äääälskar utsikt över takvyer och städer! Jag hade turen att bli uppgraderad när jag kom igår så jag har sovit en natt i en stor, fluffig king size-säng och vaknade alltså till världens utsikt. Synd att jag ska sticka om några minuter bara...
Idag är det dags för utbildning. Jag ska utbilda ett gäng från caféer och bagerier i hur de ska jobba i Sociala medier. Mitt absoluta favoritämne. Jag tycker att det här med hur man beter sig, både i verkliga livet och i Sociala medier, är väldigt intressant, och det gör att jag ofta studerar beteenden och skriver ner. Nördigt, jag vet, men det ligger mig som sagt väldigt varmt om hjärtat. Allt hänger liksom ihop. Vi är som vi är och beter oss som vi beter oss - det är som sagt ingen större skillnad på om det är bland vänner, på jobbet eller i Sociala medier. Vår person och våra mönster hänger liksom med överallt. 
Jag gick upp rätt tidigt för att lite snabbt gå igenom hela utbildningen i huvudet och kom då på att jag har glömt att skriva ut papper alternativt ha med min iPad... Får nog rusa ner till receptionen och försöka lösa det.
Önska mig lycka till så hörs vi sen :) 
#1 - Monica

Lycka till!

You never dreamed absolut sucess. You worked for it.

#2 - Monica

Ser att jag tappade ett c. Du gjorde nog succé i alla fall.