Alexandra - en blogg om sociala medier & entreprenörskap

En dag på kontoret
Jag hämtade barnen hos pappa Jonas i morse, men så var Alvin dålig och eftersom vi har så otroligt viktiga möten på måndagar - det är då hela veckan planeras, både internt och tillsammans med många av våra kunder - så tog jag med honom. Han har huvudvärk stackarn. Och nej, vi vet fortfarande inte varför han får det titt som tätt. Han är ju under utredning...
Hur som helst - förutom att det har varit stora mötesdagen så har jag också spelat in några poddar. Det är rätt mycket tid som går åt till att intervjua i poddar men jag ser det som bra möten och nätverkande, och när det är intressanta människor så blir jag själv så himlans inspirerad. Det svåraste med att podda är om man intervjuar någon som inte säger så mycket, och jag själv kanske inte kan så mycket om ämnet... då är det en utmaning. Men kul ändå.
Just det... jag har kollat upp det här med plattform för webbutbildningar också. Jag ska ha ett telefonmöte med någon från Coursio imorgon, men jag har faktiskt redan testat en annan plattform - nämligen Teachable. Den kan man komma igång med utan att behöva ha möten med någon, så vi får se... det blir kanske den ändå. Men jag väntar med att bestämma mig tills jag har pratat med Coursio. 
Den första utbildningen kommer troligtvis heta "Så gör du en podcast - från inspelning till publicering". Vad tror ni om det? Och framförallt - hur skulle ni helst se att en utbildning på nätet funkade? Skulle ni vilja ha mycket text + bild eller hellre videos? Kom gärna med synpunkter.