Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Gårdagen i mobilbilder
När vi kom upp till Stockholm igår tog vi en taxi direkt till Influencer of Sweden-kontoret för att möta upp Linda. Hon var inte där så vi fastnade lite med Sofia istället, som driver en blogg som heter Fantasiresor. Vi började fundera på om det inte är en reseblogg man skulle ha istället. Kolla in hennes blogg så förstår ni suget. Missade ju att ta en bild på henne men om ni tittar riktigt noga så sitter hon långt där bak...
När Linda kom så poddade vi - och sen gick vi till Urban Deli tillsammans med Amy & Jen. Så det var alltså jag, Linda, Clara och LA-tjejerna.
Vi åt himla god mat men jag och Linda gjorde misstaget att beställa "Kvällens biff" utan att fråga om priset (Det stod: "Fråga efter dagens pris") och betalade 425 kronor för vår rätt. Jag som bara sällskapsåt och egentligen hade kunnat äta filmjölk... Hur som helst - det var en trevlig kväll med det här lilla gänget.
Linda var lite smått nervös över att hon inte hade börjat skriva sina talarkort än. Maj gadd!
Så vi åkte ut till Grand Hotell Saltsjöbaden, där konferensen alltså äger rum. Allt material hade kommit.
Och den här boken... amen man älskar ju den, eller hur?
Och nu då... nu är jag klar och konferensen sätter igång. Har sååå höga förväntningar. Det ska bli fantastiskt kul! Just det... vi bestämde igår kväll att jag ska hoppa in som moderator på ett av spåren - det om Sociala medier - och moderera tre olika talare. Så himla kul. Råkar veta att de dessutom ska prata om sånt som verkligen intresserar mig: Trender när det kommer till Sociala medier, kroppsspråk och så nånting annat. 
 
Tågresa, Sociala medier-strategi och Sony Xperia
Jag åker tåg tillsammans med Clara idag. Annars hade jag nog inte hållit mig vaken, och eftersom jag är typen som blir trött av att sova på dagen är det nog tur. Jag har istället suttit, tillsammans med tjejerna på kontoret, och korrat och gjort klart en fantastisk - om jag får säga det själv och det får jag ju - Sociala medier-strategi som vi har gjort. Den innehåller allt från generella tips om content, Facebook och LinkedIn till exakt hur just vår kund ska arbeta i sina sociala kanaler. Om man går efter vårt dokument - ja men då kan man inte misslyckas. Ja men det är så här det ska kännas när man levererar nåt, att det liksom har ett värde på riktigt. Och det har den här. Vi är grymma helt enkelt.
Och på tal om grym... den där Sony Xperia X Compact som Clara har - den har en kamera som ger en grym färgåtergivning. Den ger så otroligt fina färger. Nu är den här bilden helt oredigerad och lite "caught in the moment"... men jag älskar färgerna i den. Sen tycker att jag i och för sig att jag har vädligt filtrad (och len) hy. Det måste vara något som är direkt inbyggt i selfieläget. Eller? För så där ser jag ju inte ut. Så len liksom. 
 
Foto: Clara
 
Träna när kroppen är sliten - Ja eller Nej?
Jag är så sjukt sliten i kroppen. Jag känner mig bakis, och jag vet precis varför: För lite sömn! Måndagar är väldigt busy dagar på kontoret så jag hann liksom inte riktigt sätta mig ner och förbereda mig inför Internet i fokus, där jag ju var moderator i tisdags. Så jag gick upp 4 i tisdags. Och sen var det likadant i onsdags  - jag gick upp klockan 4 för att köra till Göteborg. Så idag när klockan ringde - jag hade ett pass klockan 07,30 hos min PT - ja men då kände jag mig inte tuff. Det var inte så svårt att gå upp men jag var, och är, trött i kroppen. Som om jag vore bakis. Så jag var väldigt tveksam till huruvida jag skulle träna eller inte. Jag vet att det är dåligt att träna när man är sliten (Återhämtning är svinviktigt) men samtidigt vet jag också att det är skönt att träna när allt är lite stressigt. Så jag gick och tränade. Och är sååå glad för det! Ibland ska man bara köra! Jag kände det när jag var där: Nu kör jag bara på för sen har jag ändå två vilodagar till innan jag kan träna. Det här med att man kickar igång endorfiner och sånt när man tränar. Det är ingen lek. Det är verkligen på riktigt. Man mår verkligen bättre! Men visst... det är en balans det där... för man behöver sova ordentligt för att kunna träna och det kan jag inte direkt säga att jag har gjort den här veckan.
Startade passet med att mjuka upp alla leder. Har haft tre dagar helt utan rörelse och det känns!
 
Men nu hörni - nu ska jag sätta mig på tåget och åka till Stockholm. Influencers of Sweden-konferensen är ju imorgon. Jippi!
Hur gör ni när ni har sovit för lite eller känner er slitna i kroppen? Tränar ni?