Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Intervjudag och 80-talsmiddag
Dagen har flugit iväg i en rasande fart. Mio och Alvin var ju i skolan, så det var en helt vanlig dag på kontoret. Förutom att jag fick besök av en journalist från Sydsvenskans gratistidning Hallå. Hon gjorde en intervju med mig, som ska landa i nåt slags porträtt i tidningen. 
Hon tog massor av bilder. Först inomhus, i det här fantastiska växtrummet där hela väggen består av levande växter så att man när man kommer in tror att man har hamnat i en tropisk miljö. Så härligt!
Efter ett tag sa min kollega Christin, som var med och fotade hela spektaklet att jag skulle räta på ryggen. Säckade väl ihop där i de sköna stolarna ett tag.
Ibland, när man fotas så där under en ganska lång stund, så blir leendet så otrooooligt stelt. Så jag försökte ladda om.
Sen gick vi ut (i kylan).
 
Bytte bakgrund lite då och då.
Laddade om.
Och sen var hon nöjd. Hoppas att jag också blir det. Visar resultatet sen när det kommer ut. 
På kvällen var vi och åt en riktig gammal 80-talsklassiker tillsammans med mamma och pappa Jonas - nämligen Fondue. Himla kul koncept ju. Och bra mat för barnen. Födelsedagen blev allt i allt väldigt lyckad, och då har jag inte ens berättat om en väldigt rolig grej: Jag skrev kontrakt på en ny lägenhet idag. Vi har bott här i 8 år (!) så det blir en stor (och fantastisk) grej att flytta. Men mer om det en annan gång. Ska berätta hela storyn...