Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

En lista över nya poddar att lyssna på
God morgon från denna galna, återigen väldigt tidiga, morgon. Det börjar verkligen kännas att jag har gått upp orimligt tidigt hela veckan - men samtidigt: jag har ändå ett lugn i kroppen eftersom jag vet att jag är på banan. Jag hinner med allt och jag vet att det här bara är under en kort period. Och nu är det ju dessutom snart helg.
 
Det har dykt upp en del nya (mer eller mindre) poddar och jag tänker att jag ska tipsa om några som jag har börjat lyssna på:
 
 
Det är Claudia Galli Concha, som också bloggar om bland annat familjelivet, som tillsammans med sin man Manuel pratar om allt och ingenting. En livsstilspodd som är lite extra intressant just nu när de tillfälligt har flyttat till LA. Jag älskar att de har så bra dynamik, så de skulle egentligen kunna prata om vad som helst, det lyser liksom igenom kärlek och respekt de emellan så det är himla fint.
 
Båda de här tjejerna är mitt i bebistiden men de pratar inte bara om det. Det fina med den här podden är att de också har en väldigt bra dynamik mellan varandra plus att det känns väldigt äkta och ärligt. Jag har svårt för poddar där man har en ängslig relation mellan varandra eller där man inte riktigt är sig själv. De här tjejerna är motsatsen, och dessutom så älskar jag Margaux energi.
 
Ni som känner mig vet att jag älskar Lindas podd We are influencers - och nu har det kommit en till intervjupodd om influencers. Jag älskar att höra inspirerande stories, och ofta kan ju influencers konsten att leverera bra innehåll så hittills är jag inte besviken. Jag har lyssnat på avsnitten med Lisa Olsson och Anitha Schulman hittills. 
Men nu måste jag faktiskt göra mig klar och sticka. Och vi hörs inte förräns ikväll hörni - och då är det ju återigen dags för en ny lucka i julkalendern. Idag är temat "Instagramkonton jag älskar som ser perfekta ut". Följer ni några såna? Tipsa gärna i såna fall ;)