Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Pepparkaksbak
Jag och Mio har, för femte eller sjätte gången, tränat inför hans SO-prov, så om ni skulle undra någonting över jordens klimatzoner så vet jag allt. Jag skulle få alla rätt på det provet nu kan jag säga. Mio älskar när jag förhör honom. Det är återigen det här med att vara närvarande som vuxen. De tycker att det är en himla fin grej, och allt annat - så som dyra aktiviteter och presenter - är egentligen helt onödigt. Nästan i alla fall. Därför får jag extra mycket dåligt samvete under de perioder som jag jobbar mycket hemifrån på kvällarna. Och på nåt sätt så tror barnen att jag alltid gör det. Jag har inte jobbat någonting alls på hela helgen, vilket resulterar i att jag ska gå upp 04.30 imorgon för att komma ikapp. Och ändå så sa Mio nåt om att "Ja men du har väl ändå jobbat i helgen?" Nåt sånt typ... Haha... där får man för allt gammalt man har gjort. "Näää, jag har inte ALLS jobbat"... kunde jag ju inte säga. Men jag ville.
Bruno vill alltid vara med när vi gör läxor. Han undrar nog vad som pågår och känner sig lite lätt utanför.
Sen bakade vi pepparkakor, jag och mina små killar. Jag älskar, älskar, älskar juletider när vi har väldigt enkla, men ändå så mysiga aktiviteter för oss. 
Det är inte bara Alvin som ser ut så här... utan även mattan under bordet. Så nu är frågan om jag ska dammsuga... eller bara strunta i det tills imorgon kväll... Jag har en liten kille som står och tjatar på mig här om att vi ska gå och lägga oss och se Glee, som vanligt, så jag tror att vi gör det istället och så får jag lösa allt annat, inklusive jobb och dammsugning imorgon.