Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

När vi gjorde videos för Hemmakväll
Kommer ni ihåg att jag sa, för ett par veckor sen, att vi hängde i en studio hela dagen? Det var en riktigt rolig dag, och jag tänkte att jag nu, när resultatet är klart, ska visa vad vi gjorde.
Vi har börjat jobba med en väldigt rolig kund - Hemmakväll! Kan ni tänka er nåt roligare? Och kan ni tänka er vad barnen sa när jag berättade det? Wow-faktor på den!
Uppdraget var att vi skulle göra fyra videos och leverera dem nu i december. Så eftersom det var snabba ryck fick vi jobba på i rask takt med att ta fram idén om vad de skulle handla om, fundera över detaljer kring hur det skulle göras rent praktiskt och sen hoppa in i studion och bara göra det.
Vi jobbar tillsammans med en kille som heter David när vi gör videos så vi hängde i hans studio hela dagen. Men vi tar det från början:
Efter att vi hade haft möte med Hemmakväll och sen även med deras byrå för att säkerställa att våra idéer gick i linje med Hemmakvälls tonalitet och profil så körde vi igång. 
Först fick vi godiset, som vi skulle ha med i alla videos, levererat till kontoret. Nej vi provsmakade INGET, eftersom vi skulle ha allt till filmerna... eeh... typ ;)
Vi hade alla, under helgen, provbakat det som vi skulle ha med i filmerna, och tog med en massa rekvisita hemifrån. Plus det färdiga resultatet förstås, eftersom det skulle filmas, utan att vi behövde baka på riktigt i studion.
Väl i studion så fixade vi i ordning allt godis. Det tog väldigt mycket mer tid än vi hade räknat med. Här står Sanna och fixar med nåt i köket medan jag, Julia och Anni fixar med godiset. (Mandy är som vanligt bakom kameran. Tack för att du alltid hjälper mig att ta bilder Mandy ♡ )
För när godiset ligger blandat så hamnar det socker och sånt överallt, vilket blir väldigt fult i en video.
Så vi PUTSADE allt som skulle synas. Varenda liten godisbit!
Och ni ser inte en enda kladdig godisbit, eller hur?
Sen skrev Sanna och Julia det detaljerade manuset. Hand in, hand ut, socker in, vispa till höger, vispa till vänster, skål ut etc...
Första videon är med Annis lillebror Otto, som gjorde ett UTOMORDENTLIGT jobb. Kan ni tänka er hur han hade det i en studio där det hela dagen var fritt fram att äta så mycket godis man ville. Himmelrike!
Han var jätteduktig på att bli regisserad.
David är fantastisk att jobba med så vi har ett grymt samarbete.
Det gäller att ha tungan rätt i mun så att man får med sig allt, och då är det tur att vi jobbar med proffs. Både David och Julia, som jobbar deltid hos oss är duktiga på film.
Det var en riktigt rolig dag, och vi var ju ett helt gäng i studion från klockan åtta till sex som fixade och trixade för att få ihop allt. Men nu då... vill ni se resultatet? En video har hittills publicerats, det är den med lilla Otto:
Vad tycker ni?
 
#1 - Jenn - forever abroad

Meeeen guuud! Var ju så nyfiken när man såg era instastoris från inspelningen så sjukt kul att se resultatet! Och wow - vilken härlig film och vad duktig den lille killen är. Grymt imponerande! Snyggt jobbat av er :)

Svar: Tack snälla!! Det var superkul!! :)
Alexandra