Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Mysiga filmer jag alltid ser vid jul
The Holiday - Det här är julfilmernas julfilm. Jag älskar inledningen där den ena tjejen (Cameron Diaz)  inte kan gråta, hur ledsen och sårad hon egentligen är, och så den andra tjejen (Kate Winslet) som bryter ihop och fulgråter högt, högt. Och så byter de hus med varandra, den ena bor i LA och den andra i nån håla i England, över jul och träffar på nya, betydelsefulla människor i deras liv. Den här filmen är en riktig Rom-Com som ni måste se om ni mot förmodan inte skulle ha gjort det. Man har ett leende på läpparna hela filmen igenom.
Bridget Jones dagbok - Den första Bridget Jones-filmen alltså - åh vad jag älskar den. Min favoritscen är den när hon (Renée Zellweger) springer ut i snön för att springa efter sin stora kärlek (Colin Firth) och helt missar att ta på sig kläder. Hon slänger över sig en kofta men springer ändå där i trosor och linne. I snönt. Ja älskar det. Och jag ääääälskar hennes spontana och förvirrade personlighet. Snacka om att bjuda på sig själv. Det är så härligt med folk som inte tar sig själva på så stort allvar. Som liksom inte har sånt kontrollbehov. 
 
Miraklet i New York - det här är en film som passar bra att se med barnen. Det är en riktigt jultomteromantisk film som ni borde ge en chans. Den låter lite barnslig kanske, med jultomte och allt, men den är jättefin, så sen den. Men helst med barnen då så klart. Eller om ni bara skulle vilja komma in i den där julstämningen som man gjorde när man var barn.
 
Update: Jag och barnen såg "A Christmas Prince" efter tips i Jennifers blogg (om 14 Netflix-julfilmer). En typisk mysig film att se med familjen i jul. Och barnen tyckte att den var toppenbra!
 
Har ni tips på andra filmer som jag borde se i jul?
 
#1 - Hemma Hos Felicia

jag ser alltid the Holiday, Polarexpressen, Mickey's once upon a christmas och Ensam hemma!! Det är mina absoluta favorit!

Svar: Mickey’s once upon a christmas har jag aldrig hört om. Den ska jag kolla in. Är det en familjefilm?
Alexandra

#2 - Ellen

Älskar The Holiday, såå mysig! För mig är det ett måste att se Grinchen också :)

Svar: Ja just det ja ;)
Alexandra

#3 - Yours truly

Love actually

Svar: Just det!!!! Den ska jag se!!
Alexandra

#4 - Jenn - forever abroad

Ingen av dem finns tyvärr på Netflix :((( MEN jag har listat 14 juliga filmer som finns på Netflix, hehe: https://jennifersandstrom.se/2017/12/13/jul-filmer-netflix/
Har hunnit bocka av de 2 första på listan och kan rekommendera bägge!

Blir nyfiken på Miraklet i New York, tror inte jag har sett den...

Svar: ÅÅÅH! Då ska jag kolla in din blogg! :)
Alexandra

#5 - Ellie

Såg The Holiday igår, den är sååå mysigt!

Svar: Ja visst är den!! :)
Alexandra

#6 - Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Åh. nu blev jag supersugen på att se The Holiday, det kanske blir till att se den filmen ikväll, den är ju så mysig! :D

Svar: Ja visst är den!! :)
Alexandra