Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Mys mitt i stressen
God morgon! Idag är det väl tredje dagen som jag gick upp klockan fyra. Det börjar bli en vana det här, men så får det vara. I alla fall den här veckan när det är så mycket att göra. Och det är förresten anledningen till att jag inte har tid till så mycket annat än att jobba, vara med barnen, äta och sova. Det är bara under en vecka så jag tycker att det är ok. Helgen är dock efterlängtad, även om den består av en himlans massa kalas (för Alvin) och även en fotografering på söndag. Men det blir bra. Vi kan sova ut i alla fall.
Och på tal om att sova ut, jag är så himla dålig på det. Kan ni sova ut på helgerna? Jag har så otroligt svårt för att ligga kvar i sängen och bara ligga. Visst, ibland lyssnar jag på poddar och ligger kvar en stund, men jag måste nog ändå säga att det där med att ligga i sängen är min sämsta gren.
 
Kan det vara därför jag sover så bra förresten? För att jag bara sover när jag är i sängen? Jag somnar alltid så fort jag lägger huvudet på kudden och somnar om så fort jag har varit uppe och tagit blodsocker på Mio. Det tar max tre, fyra minuter att somna om. Kanske det är för att sängen är så starkt förknippad med sömn och ingenting annat för mig? Äsch, jag vet inte, men det jag vet är att jag ändå älskar tanken på helg och att få ligga kvar i sängen. Även om jag inte gör det så njuter jag av känslan så här inför. Och så är det ju Idolfinal på fredag!
 
Jag är väldigt nöjd med att jag inte har jobbat på kvällarna den här veckan trots att jag har haft så mycket att göra, för det har nämligen inneburit att jag har kommit hem och direkt har kunnat släppa allt och istället för att ha andan i halsen varit lugn och mysig med barnen. Vanligtvis skulle jag ha varit ganska uppjagad den här veckan och sagt till barnen att sorry, men den här veckan kommer mamma jobba på kvällarna (och inte vara särskilt harmonisk). Men så har det inte varit. 
 
Vi myser som aldrig förr just nu, mycket tack vare att det är julmånad - årets mysigaste månad. På morgnarna sitter vi framför TVn och julkalendern och äter frukost och på kvällarna tittar vi antingen på gamla bilder och videos från när barnen var små, tittar på film eller lägger oss tidigt (jag och Alvin) och kollar på Glee. 
 
Ungefär som för "några" år sen ;)
Mina älskade små killar. Ja vi samsov i måååånga år.
Men vet ni vad... jag ska skriva ett helt inlägg om när de var små och visa lite bilder och videos. Kanske mest för att jag själv älskar den tiden och saknar den så otroligt mycket ♡
#1 - Kamilla

Jisses att kliva upp så tidigt. Ja visst är det extra viktigt att stanna upp och mysa lite extra i tider när livet snurrar på lite extra fort. Kram Kamilla

Svar: Ja det ÄR tidigt! Alldeles för tidigt... men samtidigt värt det för att kunna känna lugnet på kvällarna :) kram
Alexandra