Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Mina små älsklingar
Det har varit väldigt mysiga dagar med mina små killar. Främst för att jag är en mycket trevligare, lugnare och mer närvarande person när jag inte har en massa grejer som jag MÅSTE göra. Jag gissar att det är så för er med, att ni blir mer härliga när ni har tiiid. (Denna bristvara. Vad springer vi för egentligen?)
Jag har varit den som har gått ut med Bruno hela julhelgen. Vanligtvis så turas vi om och ibland förhandlar jag till och med bort min runda om det är så att vi till exempel ska ha fredagsmys och jag både ska handla och fixa mat, och kanske dessutom kom hem extra sent. Men när jag har tid så är sånt som att gå ut med hunden bara en mysig liten aktivitet. Och sen så ber JAG ju barnen om att vi ska göra nåt, i vanliga fall är det tvärtom. "Mamma måste bara". Usch vad jag inte alls är en härlig person när den stressiga vardagen pågår. Jag måste försöka bli lite bättre på det där. Men hur då? Det är svårt när jag väl är där. Och jag vet att jag hamnar där så snabbt igen. Så nu ska jag verkligen ta vara på den här mellandagslunken, och det är också därför jag funderar på att skippa nyårsfest och istället ta in på nåt hotell med barnen nånstans. För att få fortsätta lunken så länge som möjligt. Men mer om det i ett alldeles eget inlägg. 
Hur är det med er då? Det har varit ganska lugnt online så här runt julafton, men nu då, lever ni? Har ni också kommit in i jullunket? Jag älskar att vara här, för det är så mysigt med mina små killar. Det är jättehärligt att umgås med dem, och om jag tar mig tid och LYSSNAR ordentligt så kommer det så många klokheter ur dem. Mio är, precis som jag, väldigt känslig för stämningar och känner av det mesta...
(null)
... och Alvin är den mest streetsmarta OCH smarta lilla tioåring jag känner. Ja jag känner kanske inte så många så nära men strunt i det, man får vara jävig när man är mamma. 
(null)
PS. Jag sov till 09,30 idag. Ni som känner mig vet att det egentligen är en OMÖJLIGHET! 
#1 - Malin

Låter som att ni har det väldigt mysigt!
Själv längtar jag bort, till sol och värme. Där vi har varit i jul har det varit regn och rusk, superblåsigt. Jag får panik av att vara inne så mycket som jag varit de senaste dagarna. Det blir så intensivt inne med många barn. En stund ute brukar ge mig ny energi men nu har tiden ute varit väldigt begränsad. Det här blev extremt gnälligt, sorry :-(
Jul är nog helt enkelt inte min favorittid på året. Jag ska försöka övertala familjen att åka iväg nästa jul. :-)

Svar: Jag skulle också vilja vara i värmen nu!! Flera av mina vänner på Instagram är ute och reser och det är sååå lockande!!
Jag älskar julen men hatar regn och blåst. Skulle gärna fira norrut i snön annars :)
Alexandra