Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Mina guilty pleasure's
När jag är trött på allt jobb och inte har lust att läsa ett enda mail till så kollar jag ibland på sånt som inte kräver någon som helst hjärnkapacitet. Och jag älskar det. Så nu ska ni få tips om vad ni kan kolla på när ni känner för att stänga av hjärnan en stund och bara luta er tillbaka och låta er underhållas:
  • Bachelor - Det är ju sjukt kul att se hur alla jagar samma kille. Hur är det ens möjligt att alla blir kära i honom? Jag blir lika fascinerad varje säsong. Japp, jag har sett de två tidigare säsongerna också✌🏽 Det är så otroligt spännande ju.
  • Gift vid första ögonkastet - Åh vad jag älskar den här serien. Det är så intressant att se hur de träffas vid altaret första gången (JA när de ska gifta sig), hur de sen åker på bröllopsresa - vissa blir jätteförälskade medan andra inte gillar varandra alls på det sättet - och sen ska komma hem och få till vardagen. Det är intressant att höra vad psykologerna och de andra specialisterna säger om relationer. Det finns vissa grejer som är fakta, och jag tycker att det är kul att höra. Sen har det visst inte gått så bra för något av paren i längden, men det vet man ju aldrig inför varje ny säsong.
  • The Holiday - Just nu vid jul så äääälskar jag den här filmen. Den är så underbart romantisk, förutsägbar, rolig och härlig och jag älskar tjejernas karaktärer i den. Den här filmen kan jag se lite då och då.
  • Wahlgrens värld - Jag har bara sett ett par avsnitt av det, men OJ vad det är befriande och härligt att se den här familjen in action. Men det känns också jobbigt att vara dem. Puh!
Vad säger ni?Har ni några Guilty pleasure-program som ni brukar se? Tipsa mig GÄRNA! ;)
 
#1 - yours truly

DU MÅSTE SE FÖRSTA DEJTEN PÅ SVT!!!!!! SÅ KUL!!!!!!!!!!

Svar: Åh vad kul det låter! Ska kolla in det!! :)
Alexandra

#2 - Malin

Du måste ju se första dejten på SVT!!!

Svar: Ja de säger det! Hörde om det först idag!! Då måste jag kolla in det ikväll. Jösses vad kul!! :)
Alexandra

#3 - Nilla

Haha, du har ju exakt samma guilty pleasures som jag! Fast jag har ett tillägg och det är Jane the Virgin.

Svar: Åh! Den ska jag kolla in. Har nog sett att den finns men aldrig kollat :) Tack för tipset!!
Alexandra