Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

☆ Lucka nummer sju: En ofiltrerad bild från idag
Den här dagen alltså... Suck... Nu är jag så trött att jag håller på att somna stående. Utbildningen och människorna idag var kalaskul. Det var den mest frågvisa och engagerande gruppen på länge. Så himla kul. Jag älskar när jag får relevanta frågor och när folk vill veta en massa. Det känns som att det ger så mycket mening liksom.
 
Men dagen började ganska dåligt... Ni vet hur det kan vara när det mesta går fel... Jag gick upp klockan fyra för att jobba undan, men hade en hel del att fixa till med själva presentationen eftersom jag själv var på utbildning igår. Det var en del grejer som jag så himla gärna ville lägga till, och när jag vet att jag kan göra något ännu bättre så har jag svårt för att låta bli. Och sånt tar ju tid. Så det blev rätt bråtton till slut, och ändå hann jag varken korra texter eller rensa inkorgen som jag hade tänkt.
 
Sen insåg jag att Alvins telefon (min gamla) var ihopkopplad på nåt jäkla sätt (Så sjukt frustrerande med Apples produkter ibland) med min, så att hans samtal och sms inte kom till hans telefon utan till min. Och så insåg jag också att alla mina bilder låg i både hans och Mios telefon. Stress, stress, stress för att lösa det viktigaste - så att hans telefon åtminstone funkade. 
 
Sen visade det sig att Alvin var sjuk. Han hade jätteont i huvudet, ni vet när man går sänkt med huvudet, och kunde inte gå till skolan. Så det blev väldigt hastigt och lustigt så att han fick hänga på mig till hotellet där jag skulle ha min utbildning. 
 
Och som om inte det var nog så strulade skrivaren - och jag fick inte ut de papper som jag skulle ha med mig till utbildningen. 100 sidor... Ja alltså det mesta gick snett i morse. Jag glömde också två sladdar (men fick låna) som jag behövde för att kunna köra min presentation. Ja men det mesta gick snett, men ändå bra till slut. 
 
Nu är jag så trött att det blir inte mycket mer än så här idag. Men vi hörs imorgon - och då är det freeeeedag!!! :)
Det här ser ganska tragiskt ut... lilla gubben. Han hade det rätt bra med fika framdukat hela dagen, och en hel soffa för sig själv, men när han skulle ladda sin telefon var han tvungen att sitta så här ;)
Det här är en del av Kajsons julkalender.