Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

☆ Lucka nummer 22: En person jag skulle vilja ringa idag
Jag är en person som ofta pratar i telefon med mina vänner men har blivit snålare med det på sistone eftersom jag inte har haft så mycket tid. Men vanligtvis så pratar jag gärna i telefon och ringer när jag har lust. Jag sa det i ett tidigare inlägg  - att det inte finns någon prestige mellan mig och mina vänner, utan att om vi vill ringa så ringer vi. Oavsett vem som ringde sist. Så jag sitter inte inne på nån särskild önskan om någon att ringa... 
Hur är ni? Är ni telefonmänniskor? Jag märker att fler och fler är sms-och-messenger-typer. Jag hatar att ha långa konversationer via messengar eftersom det ofta låser mig vid datorn eller telefonen. Pratar man i telefon kan man hänga tvätt samtidigt. Eller laga mat eller nåt. Förstår ni vad jag menar?
Men i alla fall, om jag nu skulle ha en önskan om att ringa någon så skulle det nog vara någon som jag inte brukar prata med.
Typ Jessica och Angelica Lagergren eftersom de ger så himla mycket energi, eller kanske Margaux. Jag vill fråga henne om hon är så där glad och okomplicerad. Jag hade till exempel ALDRIG kunnat vara så glad och gått och köpt tårta till mig själv när min kille och alla andra sover bort min födelsedag. Haha... hon är underbar.
Det är de som jag kommer på så här på rak arm. Jag ÄR ju typen som ringer om jag vill ringa så jag har inte så många innestående samtal. 
Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika tema varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.