Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

☆ Lucka nummer 21: Vad jag önskar mer av 2018 som jag saknat 2017
Oj vilken stor rubrik. 2017 har varit ett jäkla skitår så det korta svaret är ALLT! Men om jag ska gå lite mer in på detaljer så önskar jag mer friskhet. Jag är så trött på att se mitt älskade lilla barn ligga ständigt sjuk. Just nu, och sen flera månader tillbaka, så har han varit dålig varje dag. Det gör så ont i hjärtat att han ska behöva ha det så här. SNÄLLA, låt 2018 bli ett FRISKT år för Mio. Det är egentligen det enda jag önskar... 
Mindre sånt här alltså...
... och mer sånt här.
Men... jag kan så klart klämma fram fler grejer. Det jag också önskar av 2018 som det har varit dåligt med 2017 är BALANS! Vart tusan har den varit 2017? Jag har inte haft bra balans alls, och vet att jag MÅSTE ha mer av det under 2018. Det har å ena sidan varit ett lysande år för Mama Said, det känns verkligen som att vi börjar finnas i allas medventande nu, trots att vi inte har lagt en enda krona på marknadsföring och inte alls är med i PR-och meida-byrågänget i Sverige och aldrig får några prestigefyllda inbjudningar. Å andra sidan så har det varit tufft ekonomiskt många gånger. 
Här ser ni världens (ja men jag överdriver inte) bästa gäng. Ja ni ser i och för sig inte Mandy, eftersom hon står bakom kameran -  hon tillhör så klart också det här världens bästa gänget. Vi fyra har gjort underverk contentmässigt i år. Vi är så sjukt grymma på det vi gör och jag är så himla stolt över det vi levererar. 
Sen när det kommer till arbetsbördan, där har jag verkligen inte haft balans. Jag kan inte minnas när jag stängde av - och var heeelt avstängd från jobbet, senast. Jag har för mig att jag förra julen inte riktigt kom in i ledighetsläge utan höll på med ekonomigrejer och admin som jag låg efter med. Och likadant i somras... jag var ledig i fyra veckor men kom aldrig riktigt in i det läget eftersom jag höll på att planera vårt säljarbete rätt intensivt. Det var inte det att jag jobbade hela dagarna, men jag stängde liksom inte av. 
Jag vill verkligen ha mer balans under 2018, och jag lyssnade på Josefin & Vanja idag och kände såå väl igen mig. Just nu är jag inne i en fas då jag inte ens blir lugn av att sitta tyst i en kvart och stirra rakt ut i luften (Haha... jag och min kompis Alex testade nämligen det häromdagen) utan det krävs mer. Det krävs en hel julvecka av ledighet. Jul är den bästa tiden för att koppla av eftersom typ hela Sverige är avstängt. Så skönt. Jag ska se till att få riktigt långtråkigt så att jag är utvilad och mer i balans när julen är över.
Kanske jag också kan få handstående-balans nog att våga stå på händer utan en vägg under 2018. Vad tror ni?
Det här är de första grejerna jag kommer att tänka på när jag tänker på vad jag vill ha mindre av 2018. Hur är det för er? Hur har ert 2017 varit?
Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika tema varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.
#1 - Jessica Högberg

men stackars!! håller tummar och tår att 2018 blir friskt!!

Svar: Tack snälla! :)
Alexandra