Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

☆ Lucka nummer 20: En bild från i somras
När jag ska visa en bild från i somras så vill jag ju så klart ha med de två viktigaste personerna i mitt liv - Mio och Alvin. Och visst hade vi veckor som var bra, men det var alltför många dåliga veckor där Mio var tvungen att stanna hemma på grund av sin huvudvärk. Så jag har inte några direkt härliga bilder där båda är med. Så sorgligt. Så har det tyvärr varit de flesta somrar, och det är också då det på ett sätt känns extra jobbigt att han är så sjuk hela tiden. Det blir så tydligt när solen skiner och det är 25 grader ute, att vi inte kan vara och göra som andra familjer. Inte särskilt många grillkvällar, sällan några utflykter, och många gånger när vi ska till stranden så slutar det med att Mio får stanna hemma och att jag och Alvin - och de vi åker med - bara är borta några timmar. Så får Mio vara själv. Så himla sorgligt. 
Så jag väljer att visa en bild från en väldigt härlig vecka på Mallorca förra sommaren istället. En vecka då han bara hade huvudvärk lite från och till, och om jag minns rätt så hade han bara ont en enda dag på hela den där veckan. 
Jag pratade med en av hans läkare idag, och hon föreslog att vi skulle lägga in honom direkt efter jul, eftersom han har varit så himla dålig på sistone. Och ja, det är nog bäst att han blir inlagd igen och noga undersökt. Vi gjorde ju nogranna undersökningar i Tyskland, och hela den resan är inte slutförd än, men ändå... Vi måste göra ALLT vi kan för att det här ska ha en chans att få ett slut. Han han inte ha det så här <3
Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika tema varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.