Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

☆ Lucka nummer 19: En vän jag vill hylla…
Egentligen skulle jag vilja hylla alla mina nära vänner men eftersom dagens julkalenderrubrik är en vän som jag vill hylla så får jag helt enkelt välja. Men innan jag gör det så vill jag ändå säga att jag har sex riktigt nära vänner, och de flesta av dem har jag haft sen jag var liten eller sen jag gick i högstadiet. Det är vänner som jag kan ringa till när som helst, och som jag catchar upp med hur lätt som helst oavsett hur länge sen det var vi pratade. Som jag helt enkelt kan börja där jag slutade med, och som inte lägger någon skuld på om jag inte har hört av mig. Det är också såna vänner som inte bryr sig om vem som ringde senast. Vi har ingen stolthet eller prestige mellan varandra. Vi är bara väldigt bra och nära vänner och är trygga i det. 
Eftersom jag nu ska hylla en vän, och jag idag ska åka iväg med Alexandra, som alltså är en av dem som jag räknar till en av de som betyder mest, så väljer jag att hylla henne. 
Vi är väldigt lika varandra, jag och Alexandra, och jag älskar att hon både är en god lyssnare och en person som kan komma med relevanta råd utifrån vart jag är, inte utifrån vad hon tycker och vart hon befinner sig i livet. Det fina med Alexandra är också att hon är en av de få som lyssnar på vad jag säger, och förstår hur min sinnesstämning är utifrån det.
Eftersom jag är typen som ofta håller humöret uppe och alltid kavlar upp ärmarna och kämpar på så ser allting så lätt ut, jag är medveten om det, och jag förstår att det då är svårt att förstå om jag tycker att något är väldigt tungt. För jag ser ju glad ut och är full av energi. Men Alexandra förstår genom att jag bara säger det. Hon vet vad som döljer sig där bakom. Kanske för att hon är likadan själv, en typ som verkar glad utåt. 
Att umgås med Alexandra, som jag nu alltså ska göra i ett helt dygn (Wiiiii!) är helt underbart. Det är nämligen högt och lågt. Väldigt högt och väldigt lågt. Vi skrattar mycket och har en fantastisk dynamik, hon och jag, och vi kan samtidigt prata om precis vad som helst, väldigt djupt, och förstå varandra på alla plan. Ja det är som sagt högt och lågt, och jag vet att jag kan lita på henne till 100 procent.
Jag känner mig så oerhört trygg i hennes sällskap och är glad över att vi har återfunnit varandra så här på äldre dar. Visst, vi umgicks lite sporadiskt för en himlans massa år sen, när vi båda två jobbade på Ving... Haha... Alex och Alex. Förvirrande för kunderna. Men det är nu på äldre dar som vi har förbjupat vår vänskap. Hon är väldigt fin min Alex och betyder så oerhört mycket för mig. 
För er som har hängt med ett tag så känner ni till vår podd, som vi hade: Alex & Alex. Jag vet att många saknar den, och DET GÖR JAG MED! Men livet kom emellan, och när Alex bytte jobb fick vi svårare att få till det.
MEN... jag kan glädja er (ja och mig själv då) med att vi har ett nytt projekt på gång.
VI SKA BÖRJA MED YOU TUBE! Så himla kul va?! Vi har en idé kring vad vi ska göra, men det återkommer jag så klart med när vi har material. Hittills ligger det en del gamla videos i vår kanal - videos som vi använde för att promota vissa poddavsnitt. Nu kommer det något helt annat. 
Men tills dess - PRENUMERA gärna! Här. 
Nu ska vi åka iväg ett dygn och bo på nåt spahotell på landet. Vet inte exakt vad det är eftersom det är Alex som har bokat, men om ni vill följa oss så kolla in Insta stories! @alexandrabylund