Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

☆ Lucka nummer 16: En person jag är avundsjuk på är
Jag gillar och inspireras av människor som det går bra för och kan med handen på hjärtat säga att jag aldrig har känt någon ilsken eller halvsur avundsjuka mot någon. Och det är 100% sant. Jag vet inte varför jag inte har den genen, för jag kan absolut förstå att man kan reta sig över att det går så förbaskat bra för vissa, men jag har väl bara inte den. 
Men visst känner jag mig avundsjuk på en massa saker! Jag är avundsjuk på:
  • Hannah och Amanda, Josefin & Vanja, Jessica & Angelica och alla andra som har en parhäst! Jag saknar att ha den där andra parten att bolla med i med-och motgång. Att ha den där vi-känslan som är det bästa som finns. 
Jag har ju Alex, som är en väldigt bra vän, och som jag har haft podden "Alex & Alex" med. Vi har fler projekt på gång nu och hon är verkligen en person som jag känner vi-känsla med. Men vi har ju så få projekt ihop eftersom hon jobbar på ett "vanligt" jobb, så det är bara en liten del. Jag önskar att vi hade kunnat göra mer ihop. Men som sagt, vi har en ny grej på gång och ska ses i ett helt dygn nästa vecka för att kicka igång det. Då måste ni följa oss på Insta stories ;)
  • de som redan har drivit bolag i flera år och aldrig behöver fundera över likviditet utan bara kan sova lugnt om nätterna.
  • de som är gravida eller har små nyfödingar. Sanna, på Mama Said, är ju gravid nu och det kan hända att jag kidnappar hennes barn. Jag har också varit på Johanna, och sagt att jag kommer ringa på hennes dörr varje dag när hon får sin lilla bebis SOM HON BTW. ANNOUNCADE i sin blogg i förrgår. Hur härligt?!!? In och säg grattis hörni!
  • de som har friska barn och inte har den där gnagande oron i kroppen dygnet runt.
Det finns alldeles för mycket sånt här i mitt liv.
  • de som kan sitta ner och ta det lugnt utan att fingra på telefonen, titta på TV eller göra någonting annat.
Ni då? Vem är ni avundsjuka på?
Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika tema varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.