Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

☆ Lucka nummer 13: Min hemliga dröm jag inte vågat säga högt…
Jag pratade om julkalendern med Johanna igår, och om hur skönt det är att "tvingas" förhålla sig till redan förutbestämda rubriker. Men också så otroligt jobbigt ibland. "En hemlig dröm jag inte vågat säga högt"... Hmm, den tålde verkligen att funderas på. Vissa drömmar är ju just hemliga, och därmed inget som jag kan skriva om här i bloggen, men jag tänker att det finns halvhemliga, och kanske otippade saker som ni inte hade en aning om... Jag ska försöka lista några såna längre ner i det här blogginlägget.
Men först... Det finns bara en sak jag drömmer om på riktigt, och jag vet att jag har sagt det innan - och det är ju absolut ingen hemlig dröm - men jag önskar så innerligt, av hela mitt hjärta, att Mio blir frisk. Det är det enda jag önskar och drömmer om. För det första så är det ju mitt lilla barn, som jag älskar villkorslöst, och som jag så klart vill det bästa i världen. Det gör så ont att se honom så här dålig varje dag.
Och för det andra så ställer det till det så väldigt mycket i livet. Det är svårt att driva företag och se till att det alltid finns pengar på kontot, och det är svårt att få ihop vardagen med allt jag vill göra. Ja det är bara väldigt svårt med det mesta här i livet helt enkelt. Och när jag tänker på hur det hade kunnat vara så blir jag så ledsen.
Men det svåraste av allt är ändå att se hur hans uppäxt blir så förstörd på grund av att han är sjuk. Och se honom ligga här hemma och ha ont. Varje dag. Varje vecka. Varje månad. I FLERA ÅR! Mitt lilla hjärta. Det finns ingen som är så fin, ödmjuk och snäll som han. Till och med när Alvin föddes (då var Mio 3,5 år) så visade han vilken UNDERBAR människa han är. Han tog till sig honom med öppen famn, och var den snällaste storebror man kan tänka sig. Det var inte förrän Alvin var runt fem, sex år som Mio första gången började ryta ifrån, mot honom. 
Och som han är mot sina kompisar, och mot dem som har det svårt... han är så otroligt empatisk och omtänksam. Världens finaste lilla kille. Det är bara så synd att han ska ha det så här.
Han var en stolt och lycklig storebror redan från start ♡
Men okej, förutom den här drömmen då... Jag har ju så klart andra drömmar också:
  • Jag vill skriva en bok som handlar om något av det jag jobbar med. Kommunikation, Sociala medier eller entreprenörskap kanske.
  • Jag vill skriva en roman (och har två bra stories, men vet inte om jag vågar...)
  • Jag skulle vilja vara ganska så ekonomiskt oberoende eftersom det hade gett mig frihet att vara hemma mer med Mio.
  • Jag vill att Mama Said ska växa och bli sjukt lönsamt men att vi samtidigt ska behålla litenheten i det, och alltså inte bli alltför många anställda.
  • Jag vill bo i hus och samtidigt ha ett fräscht sommarhus nära havet och gärna vid en sjö.
  • Jag vill jobba mycket mer med att föreläsa.
Jag skulle säkert kunna göra listan hur lång som helst, men jag stoppar här. Vad har ni för drömmar? Om ni gör en lista, kan ni inte kommentera här så att jag kan läsa?
Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika tema varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.