Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Igår köpte vi julgran
I lördags var det äntligen dags att åka och köpa julgran. Det blev väldigt sent i år. Med risk för att låta som en gammal tant... Jag FÖRSTÅR INTE vart tiden tar vägen? Hur kan det vara julafton om en vecka?? Ja, ja, vi tog i alla fall bilen och åkte in till Limhamn och valde den absolut finaste julgranen ever. Den är så perfekt på alla vis så nu hoppas jag att den står fint ända tills nyårsdagen. Då åker den ut fort som tusan. För lika mysigt som det är att julpynta, lika fräscht och frostigt blir det i januari när allt åker ner. Visst är det så?
Hur som helst - vi åkte allihop och köpte granen...
... och sen gick vi ner i källaren (Mio och Alvin älskar att gå ner i källaren eftersom de har en tradition av att busa runt där) och hämtade julgransfot och julgranspynt. Jag säger varje år att "Nästa år ska vi köpa nytt pynt till granen"...
... men det blir aldrig av. Så granen ser ut som den har gjort sen jag var liten typ.
Varför ändra på nåt som funkar liksom? 
Kanske, kanske det är i år det sker, i mellandagsrean, att vi shoppar loss på nytt pynt. Fast jag är tveksam. Det är så otroligt trist att köpa julgrejer när julen är över, eller hur? Eller är ni smartare än jag och bara gör det?
Inför julen däremot, herregud vad vi går loss här hemma och jular och har oss. Vi äter mycket pepparkakor och håller hårt på alla traditioner, vilket är så himla mysigt. 
Julen ÄR verkligen den bästa högtiden, och den gör något väldigt bra med mig eftersom jag blir så lugn och harmonisk när hela världen känns avstängd. Det gör den dock inte ännu... men snart så. Kvällen den 23 december händer nåt visst i luften... då börjar det där lugnet - och i år längtar jag mer än någonsin efter det. Den här hösten har som sagt varit helt galen på så många sätt. Hur är det för er - är ni stressade så här sista veckan inför jul?