Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Hur kan jag vara så trött?
Jag gick ju upp halv tio idag, och skulle vilja påstå att det är rekord för mig. Jag vaknar alltid tidigt och går ALLTID upp mer eller mindre direkt. Men nu är det precis som att jag blir tröttare och tröttare för varje dag som går på ledigheten. Jag och barnen har varit ute på några ärenden i eftermiddag och nu skulle jag kunna gå och lägga mig och sova igen. Jag är så trött! 
Men vad har vi gjort idag då? Först åkte vi till Toys r'us för att lämna tillbaka det keyboard som jag hade köpt till Alvin i julklapp. Ljudet var jättedåligt och dessutom så skorrade högtalarna. Så vi lämnade alltså tillbaka det och åkte istället till en musikaffär, la till några hundralappar och fick MYCKET bättre kvalitet. Lesson learned! 
När vi redan satt i bilen insåg jag att Alvin hade sin onepiece på sig. Och dessutom den som är för kort i benen. Jag hatar för korta byxben. Och Mio hade sina träningsbyxor som OCKSÅ har för korta ben. Det är då jag försöker prata med mig själv om att ytan inte spelar så stor roll 🙈
Sen gick vi in på Caroli och åt sushi.
Det är något sorgligt över Caroli. Det är liksom inga människor där så jag blev nästintill deppig av att vara där. Jag hatar ensamhetskänslan. Jag tycker om att vara själv, men gillar inte att känna mig ensam. Förstår ni hur jag menar? Jag är gärna själv hemma, och njuter de få gånger jag är det, men kan inte tänka mig något värre än att vara ensam i ett stort sällskap. Och på Caroli, som är ett köpcentrum, kände vi oss ensamma eftersom det var så tomt. 
Efter Caroli åkte vi förbi Scandic på Triangeln där min bror + familj sover inatt. Kul att träffa dem och kusinerna eftersom vi inte sågs på julafton som vi brukar. Och nu är vi alltså hemma igen och jag är sååå trött. Förstår inte hur det är möjligt, men så är det! Vad hittar ni på idag? Är det många som ska jobba imorgon? Jag är ledig hela den här veckan och njuter VARJE minut. 
 
#1 - Sandra

Kul att ni kom förbia!

Svar: Ja verkligen!! :)
Alexandra

#2 - Anonym

Tröttheten kommer efteråt när man får chans att slappna av. Som du har slitit i höst ...