Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

En reflektion över sommaren som har gått
Nu när sommaren är över och jag reflekterar över den så tänker jag att vi har haft det rätt så bra. Vädret har väl inte direkt bjussat på nån supersuccé men vi har ändå kunnat vara utomhus mycket. Vi har inte heller varit iväg utomlands - vilket vi hemskt gärna ville - men har ändå hittat på roliga saker här hemma. Här är en update om läget:
Mio 
Han är så stor min lilla kille ♡ Han har både blivit lång och är så himla mogen och stor. Sommaren har varit ganska snäll mot honom, han har faktiskt mått rätt så bra. Jag har kontakt med Tyskland men vill gärna att han ska vara lite sämre innan vi åker ner. Men jag vet ju hur det brukar vara... han kommer garanterat få en dålig period snart igen, och då kommer vi äntligen ha en plan: Tyskland!
Alvin
Han hoppar fortfarande omkring på kryckor och även om det är mycket bättre nu så är det trist att det tar sån tiiiid. På måndag ska han på röntgen och till ortopeden för att se hur det har läkt. Jag märker att han är bättre så jag är inte orolig över det. Hoppas bara att han snart kan börja gå helt så att han även kan komma igång med fotbollen.
Jag och min semester
De första veckorna hade jag jättesvårt att komma in i semester-mode. Det var egentligen först när jag skulle tillbaka som jag kände att jag hade landat i semesterslöheten, sovmorgnar och obokade dagar. Jag ska i fortsättningen alltid försöka satsa på att resa iväg på semester dag 1, för om jag sätter mig på ett flyg så tvingas jag liksom att koppla bort allt. Men sen är det de där admin-uppgifterna som aldrig går att koppla bort. Nu när jag har varit ledig och bara gjort sånt så inser jag att det ändå är ganska många timmar i veckan som går åt sånt som inte syns. Och som jag själv inte förstår tar tid. 
Mama Said
Ni som lyssnar på podden vet att vi har storslagna planer nu till hösten. Storslagna på så sätt att vi ska starta ett nytt affärsområde. Himla spännande måste jag säga. Jag ska förklara mer vad det handlar om snart, det lovar jag. En ledtråd är att vi kommer att börja med sälj. Kul! 
Under veckan som gick så jobbade vi hemifrån eftersom det brann precis bredvid kontoret förra helgen och allt därmed luktar rök. Men nu på måndag så kör vi igång ordentligt igen. Då är allt på plats och hösten kickar igång. Jag äääälskar höst och tycker att det är en sån härlig nystarts-tid. Har dock inte kommit in i det läget än, men gissar att jag gör det nu när vi alla är på plats igen. Det ska bli riktigt kul!
Bloggen
Jag har varit en urusel bloggare och en urusel fotograf. Har knappt tagit några bilder i sommar. Trist, men jag har uppenbarligen inte känt för det. Nu däremot, nu när jag börjar jobba, ja men då känns det plötsligt svinkul igen.
 
Hur har er sommar varit? Berätta gärna vad ni har gjort så kanske jag, och andra, kan få några kuliga tips.