Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Ut och resa igen
Okej, nu kör vi igen då. Idag ska jag till Stockholm på en snabbvisit. Jag ska upp på ett tretimmarsmöte med en av våra kunder så det blir mer eller mindre bara transport, möte och transport idag. Men det blir en bra dag. Ska försöka jobba under resan, även om det är mycket svårare att göra det när man flyger än när man åker tåg. Jag älskar att åka tåg eftersom jag får så mycket gjort då (om jag inte blir alltför åksjuk) men är ofta tvungen att flyga på grund av att tiderna passar bättre. Så idag blir det flyg. Måste först hämta hem mina små killar bara som har sovit hos pappa Jonas, sen bär det iväg. 
Är det någonting jag har lärt mig de här senaste åren så är det att jag aldrig ska invänta det perfekta tillfället för att jobba undan saker, utan att jag får passa på när det finns tid... när jag kanske har tjugo minuter över här och där. Då passar det utmärkt att lösa små to do's från listan. Hur gör ni? Löser ni lite i taget eller sätter ni er hellre när ni har mycket tid och bara köttar? Det känns egentligen skönare tycker jag, istället för att ständigt gå omkring med lite stress i kroppen, men just nu funkar det bara inte för mig. Hur gör ni helst?
Det här är ett utmärkt exempel på när jag jobbar mitt i en massa andra saker... medan jag hänger med Clara och dricker ett glas vin. På ett tåg.