Alexandra - en blogg om sociala medier & entreprenörskap

En bättre dag - Idag mår han bra!
Fredag! Jag har längtat efter en lugn helg med barnen. Det har varit så mycket flackande hit och dit och vi har haft alldeles för lite kvalitetstid. Så det ska bli riktigt härligt med en ledig helg. På agendan står ändå en del grejer; Alvin ska på fotbollscup i Danmark både lördag och söndag förmidddag, vi ska påbörja flyttpackningen - eller snarare kanske rensningen inför packningen - eftersom vi snart flyttar, jag ska träna (Jaaaa vad härligt!), men framförallt så har vi inga tider att passa. Underbart! ♡
Men bäst av allt är ändå att den här lille killen mår bra. Han ska till skolan idag! Ja! Ja! Ja! Så himla härligt. Han har fått så himla många fina hälsningar från både nära och kära och såna som vi inte ens känner, och så en del från fotbollslag... och från Danny Saucedo.
Idag ska jag hålla en utbildning mellan 8-12, så jag nallar alltså lite av min PT-dag. En annorlunda fredag alltså. Jag ska utbilda ett företag i hur man kommunicerar på Facebook och LinkedIn för att nå ut. Älskar att utbilda! Jag känner verkligen att jag är på 100 % rätt plats i de ämnen som jag utbildar i så därför känns det extra kul.