Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

God morgon måndag
Ja men det blev en helt datorfri dag igår. Först var jag iväg hela dagen, och sen var jag och barnen på Brunos 1-årskalas. Det var uppfödaren som hade ordnat så att alla valpar var välkomna. Så himla mysigt! 
Idag är det ju som bekant måndag, och det innebär stora mötesdagen. Vi ses på kontoret klockan 8 och har först ett internt möte - och sen har vi ett efter ett med våra kunder. Måndagarna rusar iväg som en raket tack vare alla dessa möten. Jag gillar det. Vi har ju sagt att vi kan jobba hemifrån eller från nåt café ibland om vi vill det, och nu händer det inte särskilt ofta, men om det händer så är det aldrig på en måndag. Vi försöker hålla måndagarna så tomma som möjligt... förutom alla möten då.
I lördags "firade" vi Halloween. Eller firade och firade... vad gör man egentligen på Halloween? Det är en högtid som jag inte riktigt har tagit till mig, och jag vet liksom inte vad vi ska göra... Visst, vi skulle kunna klä ut oss och laga en massa "läskiga" rätter... men det gjorde vi inte. Vi åt middag tillsammans och sen spelade vi Just Dance på Xbox hela kvällen. Så himla kul! 
Men nu är det måndag och Halloween är över. Väl? För det är rätt oklart vilken dag det är dessutom...