Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Vi byter namn!
Yay! Idag när jag skulle gå in på Alla bolag och leta upp vårt organisationsnummer (Ja jag gör alltid det eftersom det är så lättillgängligt där och precis lika enkelt som att skriva upp det nånstans) så hittade jag inte oss. Vet ni varför? Jo för att vårat namnbyte har gått igenom! Jippi! Vårt första-val gick igenom och vi är gladare än nånsin eftersom vi redan har börjat förlika oss med det nya namnet.
Vi hade ju ett par namn i tankarna, och bollade lite med nära och kära, samt frågade i några grupper på Facebook, men efter ett tag så kände vi alla - i magen - vilket som var rätt för oss. Och nu, ett par veckor senare, så är vi liksom det nya namnet, och därför hade det varit väldigt trist om det inte hade gått igenom. Men det gjorde det alltså. Lite snabbare än förväntat...
Så nu behöver vi väldigt akut en logotyp. Vi har våra tankar om exakt hur den ska kännas... lite småkaxig men ändå ödmjuk. Och väldigt trendig. Typ. Säger alla så kanske? Den färg som vi har idag gillar vi, men enligt folk som kan så är vi för färgstarka för den "lite mesiga färgen". Så kanske bara ett inslag av den färgen? Eller nån helt annan? Gärna en knallig färg egentligen. Ja vi vet inte, utan vill ta in nån som kan. Budgeten är inte särskilt hög så jag tror att vi får skippa det där med att ha en symbol och bara fokusera på att göra en logga av namnet. Så. Har jag beskrivit det väl nu? 
Vem vill hjälpa oss att ta fram en ny logga? Du kanske? Eller nån du känner? Kontakta i såna fall anni@prwithanedge.se ASAP.
Så här ser vår hemsida och logga ut idag:
 
 
#1 - Monica

Så roligt.

#2 - Caroline

Hoppas allt är bra? När nån som brukar uppdatera flera gånger om dagen plötsligt inte skrivit på snart en vecka så blir man ju lite orolig... 😕

Svar: Jag har uppdaterat nu... och är tillbaka! Tack för att du frågar :) Kram
Alexandra