Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Fuelbox - och att prata om sånt som räknas
Vi hade julfest i fredags, hela PR with an Edge-gänget, och det var en riktigt lyckad kväll. Vi träffades hemma hos mig och hade caterat supergod mat och drack en massa gott bubbel och vin. Jag hade fixat julklappar till mina kollegor i form av Fuelboxar. Sån himlans bra grej den där Fuelboxen - men dyr. Jag lyckades tyvärr göra misstaget att köpa den innan Josefin & Vanja plötsligt la ut en rabatt på 20 %. Men sånt vet man ju inte.
Hur som helst - vi körde några frågor och kom fram till rätt många bra saker, vissa djupa och andra mer bara roliga. Det roligaste av allt var när vi kom på att Zandras (vår nya tjej) pappa är en av mina ungdomsvänner. Vi är lika gamla och hängde alltså under högstadiet. Är man gammal då?
Vi tog inte särskilt många bilder under kvällen, men jag lyckades i alla fall med en precis när alla utom Anni hade kommit. Vi fick Anni att komma lite senare eftersom vi hade överraskningspresenter till henne nu när hon ska iväg och göra en långresa.
Nu har vi börjat använda Fuelboxen på kontoret också. Idag fick vi frågorna "Vad är det bästa med att åldras?" och "Vad har du lärt dig om dig själv genom dina tidigare förhållanden?" Vi går laget runt så att alla får svara på alla frågor. Sån himla bra paus i arbetsdagen.
Så här ser själva boxen ut.
Och inuti finns det alltså kort i en massa olika kategorier. Tjejerna fick par-boxen i julklapp, och så köpte jag vänskaps-boxen till kontoret. En riktigt bra teambuildinggrej det här. Mycket bättre än att köra ett stort, påkostat event en gång om året - det är säkert bra det med, men jag vet inte vad det gör för vardagsteambuildingen...
En bra box för samtal och för att lära känna varandras riktiga jag. Ni vet det där som finns bakom jobb-jaget.