Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Första dagen - Invigning av Nationella Entreprenörsdagen
Vi börjar soft här. Har varit på invigning av Nationella Entreprenörsdagen, vilket var trevligt, men eftersom bubblet var alkoholfritt så var Kallis en större upplevelse.

Där var det Champagne och solsängar som gällde. IMG_7989Jag, Anni, Linda (Better Bloggers) och Elina (Natural Cycles) var där.IMG_7995

Almedalen - Nu kör vi!
Underbara Visby. Nu är vi här igen, i Almedalen. Vi kom fram till lägenheten i natt vid 1, mötte upp de andra tjejerna och fastnade i skönt snack till kl 3. Och så upp vid 07,30. Börjar på minus. Bra där! Jag och Anni började dagen med en powerwalk - Finns inget bättre än att gå genom en nyvaken stad - och sen frukostinköp. Nu ska vi duscha och sen kicka igång veckan här.

Båtresan - ett väldigt bra ställe att förnya nagellacket på.IMG_7946 Och ta en powernap (för att sen vakna mitt i natten, frusen och gnällig).IMG_7950

Dag 1 - Trötta efter en natt med alldeles för lite sömn, men förmodligen piggare än på hela veckan.IMG_7963

Nu kör vi! Hej då Oskarshamn - Hej Gotland!
Nu är vi på väg, jag och Anni. Vi möter upp de andra tjejerna som vi ska bo med, på Gotland. Nu väntar en båtresa på tre timmar, sen släpande av tunga väskor (6 par skor! Ja men vadå - höga, låga, joggingskor etc) genom Visby. Det är det enda negativa med att man inte får köra bil i Visby, att när man ankommer mitt i natten med alldeles för tungt bagage så är det... jobbigt. Men nu - promenad på båten. Har suttit i bilen i 4 timmar och behöver röra på oss.