Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Gott nyttår
Nyårsafton kan vara den värsta dagen på året för mig. Festmässigt alltså. Så jag har valt att inte göra nån stor grej av det utan mest äta gott med trevliga människor, utan några krav på att det ska vara nån slags årlig höjdpunkt. Dagen började bra med att jag vaknade alldeles själv (Det är inte ofta det händer) efter en trevlig kväll igår med bubbel och vänner. Körde en joggingrunda på stranden med fantastiskt ljusnyar-11Sen hämtade jag barnen och tränade ett cirkelpass med Alvin - som väldigt gärna vill bli stark säger han - och insåg att han har rätt höga tankar om mig. Halleluja! [embed]http://youtu.be/qy9dju4we24[/embed] Vi tränade spänst...nyar-7nyar-4nyar-6... styrkanyar-12... rörlighetnyar-1nyar-2nyar-14... och konditionnyar-8... i stora vantarnyar-9 Gott nytt år!
Nyårsmål - lita på magkänslan
God morgon denna stora strumpbyxeinhandlardag (Kan det vara så att den 30:e december slår försäljningsrekord i strumpbyxeförsäljning?) Jag har formulerat ännu ett nyårsmål: Jag ska fortsätta - och ännu mer - lita på min magkänsla. Speciellt när det gäller relationer. Yrkesmässiga som privata. Känns det inte helt rätt i magen och jag måste börja försvara (inför mig själv) nåns dåliga humör, oengagerade beteende, arrogans eller vad det nu kan vara - ja men då är det lika bra att så snabbt som möjligt klippa banden. För det slår aldrig fel. När man blickar tillbaka så såg man det långt innan man gjorde slag i saken så att säga. Och det om nånting slösar engergi. Men sen vill jag inte för den sakens skull bli mer fördomsfull, och döma folk innan jag vet. Därför är det bästa att fråga. Fråga om det jag upplever stämmer. Så det är mitt nyårsmål - lita på magkänslan, fråga om det känns fel och klipp annars. Men nu säger min magkänsla att jag måste rusa. Ska handla strumpbyxor (förstås), hämta papper på Minc som ska till revisorn, åka till revisorn, påbörja en ny budget som ska vara klar på söndag kväll... och... bäst av allt: bebisgosa med lilla Lily. Och såklart prata med mamma Maria också.

 tumblr_ng4xfmkk1l1qjm9bpo1_500

   
These days
De senaste dagarna har jag varit ute och ränt en hel del, men jag har också... ...myst runt hemma i pyjamasIMG_2945... powerwalkat en del i stora vattenpölarIMG_3796... tränatträning... spelat Uno med barnen.mio-unomio-alvin-uno ... lagt pussel med Mio.mio-pussel-2 mio-pussel... och... myst med barnens nya kompis Bruno. Bruno är en dvärgpudel (allergivänlig) och världens finaste. Det är en present från mormor och en av de stora anledningarna är att Mio behöver en liten kompis <3 alvin-bruno... men Alvin tänker också att han kan vara bra som tyngd när han gör plankan. Alvin har fått för sig att han ska få magrutor (Nej, det kommer inte från mig, jag förespråkar annat än sixpack ;) ) alvin-planka